Omgeving

ONTDEK HET GROENE HART EN ONZE IDEALE LIGGING

Prachtige omgeving

Het Reigertje is de ideale uitvalsbasis om de mooie natuur rondom IJsselstein te ontdekken. De accommodatie ligt op de drempel van het Groene Hart waar vele fiets -en wandelroutes te vinden zijn. Het Groene Hart Pad, een wandelpad door het Nationale Landschap Groene Hart, loopt vlak langs de Bed & Breakfast. U kunt in het Reigertje heerlijk uitrusten en bijtanken om uw wandeling en/of fietstocht de volgende dag te vervolgen. Ook de liefhebber van water kan hier zijn hart ophalen bv door het huren van een sloep bij jachthaven Marnemoende.

Ideale ligging

Het Reigertje is goed te bereiken per openbaar vervoer, de halte van de sneltram is gelegen op enkele minuten lopen. Dit is ook het ideale vervoersmiddel om de binnenstad van Utrecht te bezoeken. Binnen 30 minuten brengt de sneltram u naar het centrum van deze prachtige stad.
Het historische stadje IJsselstein is zeker de moeite waard om te bezoeken. Er is een speciale wandelroute langs de vele monumenten. U kunt ook een kijkje nemen bij de molen de Windotter die nog dagelijks in bedrijf is. IJsselstein heeft vele eetgelegenheden en in het centrum zijn vele terrasjes
waar het goed toeven is. Op loopafstand van Het Reigertje bevindt zich een winkelcentrum.

Kom overnachten in IJsselstein tussen stad en Groene Hart!

WIJ VERWELKOMEN U GRAAG

Contactgegevens

Reigerpad 14, 3403 AP IJsselstein

06 - 24 19 15 94

Translate »